Applicata træfigurer

Applicata har gjort indtryk og har skilt sig ud fra mængden ved at tilbyde en række træfigurer, som ikke minder om noget du kan få hos konkurrenterne. I mens mærker som Kay Bojesen, Architectmade og Areaware næsten udelukkende har valgt at lave dyr eller andre figurer i træ, så har Applicatas fokus været objekter.

Brandet Applicata

Applicata holder til dagligt til i Rønde på Djursland og de to idémagere bag er Mette og René Løt. Hos Applicata er de vilde med brugen af træ, hvilket tydligt ses i deres flotte produktsortiment, som næsten udelukkende består af smukke varer i forskellige træsorter. Brugen af farver er også noget der falder naturligt for brandet, da de mener at farver er vigtige for både følelser og funktionen i en bolig!

Hos Applicata samarbejder de både med designere fra Danmark samt andre europæiske lande og de brænder for at finde interessante og nyskabende designs der fungerer i hverdagen – både i morgen og om 10 år. De ønsker at alle deres produkter skal være gedigne og solide hvilket er én af grundene til at træ ofte er deres fortrukne materiale. Applicata blev i 2015 FSC certificerede!

Applicatas udvalg af træfigurer

De små enkle træhuse samt de dekorative svampe er uden tvivl de træfigurer Applicata har haft størst succes med, men den lille nisse er også et fantastisk stykke håndværk, som danskerne først lige har fået øjnene op for. Applicata har sat sig som en solid spiller når vi snakker træfigurer og der er ingen tvivl om, at der nok skal kommer mange flere flotte designs fra deres side!

ARCH:YOU træhuse

De enkle og stilrene træhuse findes i tre forskellige størrelser og et væld af farver der varierer fra tid til anden, så man hurtigt kan få samlet sig en lille farvestrålende by. Man kan skubbe rundt på, roterer og lege med de fine huse, som man måtte ønske for at give dem det helt rette udtryk.

De små træhuse er lavet i egetræ og fås i over ti forskellige farver. Foruden trævarianten findes ARCH:YOU træhusene også i en beton udgave, som fungerer rigtigt godt i sammenspil med en række af husene i træ. Designeren bag husene hedder Anne Boysen og produktionen har foregået i Skandinavien ved én af de mindre familieejede virksomheder, som brandet samarbejder med.

Huse 2Huse 3 Huse 1
Priser fra: 149,-
knap1

Christmas Elf nisser

Det er ikke kun ved Kay Bojesen man finder en fin træfigur, som kan benyttes til julepynt. Applicata eller hvis det skal være helt korrekt Signe Blomquist har nemlig designet disse flotte og stilrene nisser, som pynter så flot sammen med alt ens andet pynt op mod den søde juletid.

Nisserne er designet ud fra de hyggelig nordiske fortællinger om nisserne der var gårdbeskyttere, men også til tider lidt i drillehumør. De er simple i deres udformning, men har både karakter og charme. Nisserne findes i tre størrelser 12, 15 eller 22,5 cm og fungerer både sammen og hver for sig.

Elf nisse 3 Elf nisse 2 Elf nisse 1
Priser fra: 169,-
knap1

Funghi svampe

Funghi svampene er designet af Trine Find der ofte lader sig inspirere af naturen til sine designs. Dette er også tilfældet ved Funghi serien, som forstiller fem af skovens mest karakteristiske svampe. Svampene er yndefulde, moderne og stilrene og passer derfor perfekt ind den minimalistiske designstil med flotte designklassikere.

Svampene findes i fem forskellige varianter, som måler enten 9, 15 eller 20 cm og er fremstillet i enten sæbebehandlet bøg, bejdset bøg eller røget eg. Skab din helt egen skovbund ved at kombinere de flotte Funghi svampe på kryds og tværs efter eget behov. Det flotte svampe design findes også i en udgave som salt- og peberkværn.

Svampe 3     Svampe 2       Svampe 1
Priser fra: 129,-
knap1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *