Indret med træfigurer

Træfigurer er rigtig populære at benytte i indretningen, men der er stor forskel på, hvordan man vælger at benytte dem. Det varierer selvfølgelig i forhold til hvilken stilart man har valgt at indrette sit hjem efter og om overhovedet træfigurerne passer ind, men i den minimalistiske og nordiske stil, som vi ser i et stort omfang i de danske hjem, passer de små træfigurer perfekt ind.

Træ giver varme og selvom det kun er små figurer på omkring 15 cm, så skaber de blikfang og giver liv til et rum, både på grund af deres finurlige former, men også materialet. Træ skaber nemlig ro og giver en helt bestemt glød til en lys og rummelig indretning, med en masse grønne planter, som er det helt store i øjeblikket.

Hvordan kan jeg indrette med træfigurer?

Som nævnt i introen er der mange måder hvorpå man kan benytte træfigurer i sin indretning. For udover ens indretning, så har den udvalgte træfigur selvfølgelig også meget at sige i forhold til f.eks. placeringen.

Der findes nok ligeså mange måder hvorpå man indrette med træfigurer, som der findes folk der benytter dem i deres indretning. Vi oplever dog, at der er en række tendenser og stylinger af de kære små træfigurer, der går igen.

indret med træfigurer 1 indret med træfigurer 2

indret med træfigurer 4 indret med træfigurer 3

Og dette er kun en række af de billeder, vi kunne støde ind i på de sociale medier, i magasiner og selvfølgelig blogs. Selvom træfigurerne tager sig rigtig godt ud på alle disse billeder, så skader det ikke at tænke lidt ud af boksen og forsøge sig med nye placeringer eller sammensætninger.

Tænk ud af boksen

For der er uendelige muligheder for at bruge træfigurer i indretningen. Især de populære figurer i træ fra Kay Bojesen har hver især muligheder for at bevæge sig. Nogle kan dreje på hovedet, sidde eller stå, bevæge armene osv. og ved at benytte deres individuelle udtryk, kan man skabe noget rigtig spændende.

Den kære abe er et godt eksempel på en træfigur som har utallige muligheder i forhold til både at kunne, sidde, hænge og stå og der findes virkelig mange flotte kreative forslag til, hvordan denne uhyre populære træfigur kan benyttes. Men foruden aben, så bliver brugen af de mange andre træfigurer meget ensartede. Vi foreslår at man overvejer følgende, hvis man synes ønsker at skabe lidt mere spil og gør brugen af træfigurer i indretningen mere unik:

  • Prøv dig frem og være ikke mange for at forsøge dig med sjove og måske lidt fjollede placeringer. De kan altid rykkes rundt igen, hvis det ikke fungerer, men giv det en chance en dag eller to!
  • Hvis du har mere end en træfigur, forsøg dig da med at placerer dem ved siden af hinanden i forskellige konstellationer. Det kan især fungerer rigtig godt hvis figurerne er fra forskellige brands.
  • Hvis du har en stor samling så overvej om den bedste løsning er at stille hele samlingen samme sted. Det er selvfølgelig en personlig holdning, men vi synes oftest det fungerer bedre, hvis de bliver spredt udover hele hjemmet.
  • Brug træfigurerne på toilettet, i køkkenet eller måske i entréen. De behøves ikke altid at stå i det rum hvor du befinder dig mest.
  • Brug dem i dine stilleben og kombinerer dem med alt fra blomster, lysestager, bakker og vaser. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Malene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *