Normann Copenhagen træfigurer

Når man snakker om træfigurer, er det nok de færreste der vil tænke på det populære danske interiørmærke Normann Copenhagen. Brandet har heller ikke en kæmpe kollektion af træfigurer bag sig, på størrelse med f.eks. Kay Bojesens. Nej faktisk har d valgt kun at fokuserer på tre forskellige modeller, hvor de skønne Shorebirds uden tvivl er dem, de fleste har stiftet bekendtskab med. Selvom udvalget ikke er stort, så er træfigurerne gennemførte, stilrene og ikke mindst hammer flotte!

Virksomheden Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en dansk møbel- og interiør virksomhed, som med deres originale, men samtidigt vovet og iøjefaldende designs har gjort sig bemærket i måde ind- og udland. De forstår sig på at lave flotte og tidsløse produkter der kan holde til hverdagens strabadser.

Normann Copenhagen eller Normann Cph, som mange vælger at forkorte navnet til har eksisteret siden 1999 og er grundlagt af Poul Madsen og Jan Andersen. De to herre har haft stor succes og brandet er blandt andet kendt for deres små block borde, den flotte Norm 69 lampe og selvfølgelig krenit skålene.

Normann Copenhagens flotte træfigurer

Som sagt er udvalget ikke stort, men det gør dog ikke træfigurerne fra Normann Copenhagen mindre interessante. Brandet har nemlig fat i den helt rigtige ende og især deres finurlige Shorebirds er at finde på rigtige mange hylder verden over.

Shorebird

De kære shorebirds har et enkelt og stilrent udtryk, samtidigt med at de er sjove og iøjefaldende. Denne kombination i ét design gør shorebirds til en meget unik træfigur, som er svær at sammenligne med andre, da den er noget helt for sig selv.

De små fugle kan fås i tre forskellige størrelser og fire farver. De forskellige størrelser har små variationer i forhold til hinanden, i forhold til tykkelse, længde på halsen og hvordan ben og næb er placeret. Alle fuglene er produceret i en blanding af egetræ til kroppen og lakeret stål til ben og næb. Du kan finde shorebirds i følgende farver: sort, hvid, havblå og koral.

Shorebird 1 Shorebird 2 Shorebird 3
Priser fra 199,-
knap1

Ducky

Bag Docky finder vi den israelske designer Dor Carmon. Han har designet den kære træfigur til at bringe glæde og humør ind i hjemmet. Den karakteristiske and med hjul, er en sjov og anderledes træfigur der kan bruges til mange forskellige formål. Motivet er bekendt og vækker nostalgi, en samtidigt nyskabende og vækker overraskelse!

Den kære and på hjul er fremstillet i egetræk og kan måde fås i en natur udgave samt en gråmalet. Begge har selvfølgelig matchende hjul. Træfiguren måler 23 x 19 x 10 cm. Ducky er den perfekte dåbsgave, da det er en solid pyntegenstand, som også fint kan benyttes som legetøj af de mindste.

Ducky 2Ducky 1Ducky 3
Pris: 800,-
knap1

Swan

Den sidste træfigur fra Normann Copenhagen er denne flotte og meget elegante svane, som i 2015 blev vinderen af IF’s produkt designpris. Swan har en skulpturel form med lige rene linjer, der gør den ideel til brug i den rå skandinaviske indretning.

Bag det den flotte træfigur finder vi det skandinaviske design studio Everything Elevated, som er blevet inspireret at naturen og fugle generelt. Swan fås i en natur udgave samt en sort, som begge er lavet i egetræ. De fungerer flot både som et par, men også hver for sig.

Swan 3 Swan 1Swan 2
Pris: 550,- 
knap1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *