OYOY træfigurer

OYOY er ikke den store producent af træfigurer, men de har indtil nu designet hele syv forskellige små figurer, som alle er både søde, sjove og selvfølgelig utrolig dekorative.

Hos OYOY benytter de eg og bøg til deres figurer og næsten alle deres produkter fremviser de flotte materialer i deres naturlige form. Enkelte træfigurer har fået en smule maling i flotte og farvestråelende farver, så hvis man gerne vil have lidt kulør i sin indretning er dette også en mulighed!

Interiørvirksomheden OYOY

Den danske interiørvirksomheden OYOY skaber flotte designs med fokus på funktion, form, farver og brugen af udsøgte materialer. Lotte Fynboe, som den primære designer hedder, er inspireret af den skandinaviske design kulturmed dens simple undertoner i sammenspil med den japanske, hvor passionen for at kombinerer farver og materialer er kendetegnet.

Designvirksomheden OYOY har eksisteret siden 2012, hvor ejeren Lotte Fynboe stiftede virksomheden. Lotte Fynboe har selv en baggrund som interiør og møbel designer fra den danske design skole TEKO. Lottes motto er ’Less is more’ og mange af hendes designs er reproduktioner af hendes egne barndomsminder.

OYOY’s skønne træfigurer

Som tidligere nævnt står OYOY bag hele syv forskellige træfigurer og mon ikke der nok skal komme flere til i den fine samling. Kendetegnet for alle træfigurerne fra OYOY er de runde bløde former og kære udsende. Alle figurerne kan hænges op ved hjælp af en brun kernelæder snor der medfølger, men hvis man hellere vil stille dem på f.eks. en hylde er det også en mulighed.

Rabbit

Kær lille træfigur med karakteristiske lange øre og bløde runde former. Figuren er lavet i en kombination af ege- og bøgetræ og måler 7 x 13 cm. Kaninen kan ligesom OYOY’s andre finurlige træfigurer hænges op og ved køb medfølger der en 70 cm lang lædersnor.

Delene på den lille kanin er løse når de ikke er samlet ved hjælp af lædersnoren. Man har derfor mulighed for at ændre på rækkefølgen af træstykkerne, så kaninen enten har den store halvcirkel som bund eller top og tilsvarende med den lille halvcirkel.

rabbit2 rabbit1rabbit3
Pris: 249,-
knap1

Bear

Den søde bjørn fra OYOY er en flot og dekorativ træfigur, som både kan hænge og stå alt, efter hvad man måtte ønske. Træfiguren er produceret i bøg og egetræ og de flotte træsorter varierer i udtryk fra figur til figur og gør hver eneste af de bjørne helt unikke.
Træfiguren måler 7 x 12 cm og til hver og en medfølger der en flot lang læsersnor, så man kan hænge bjørnene lige der, dog man skulle ønske. Ligesom de andre fine træfigurer fra OYOY, så egner den lille bjørn sig også til f.eks. barselsgave eller lignende, da de fine figurer i træ passer perfekt ind på baby- eller børneværelset.

bear3bear2bear1
Pris: 275,-
knap1

Penguin

Utrolig kær og ikke mindst dekorativ træfigur fra OYOY, der ligesom brandets andre figurer er lavet i en kombination af bøge- og egetræ. Kombinationen af disse træsorter, samt at de fremstår uden maling eller anden dekoration, gør den lille træfigur spændende og unik.

Træfiguren måler kun 5,5 x 9 cm og fylder derfor ikke meget på hylden. Hvis du skulle have lysten er det også muligt at hænge pingvinen ned fra loftet i den medfølgende brune lædersnor. Pingvinen har et kært og hyggeligt ydre der gør den god at bruge f.eks. i indretningen på børneværelset.

PenguinPenguinPenguin
Pris:249,-
knap1

Dog

Det sidste nye skud på stammen fra OYOY’s kollektion af fine træfigurer er hunden Leika. Den kære hunde træfigur måler 5,5 x 9 cm og leveres ligesom OYOY’s andre træfigurer med en lang lædersnor, så man har mulighed for at hænge den op.

Hunden Leika kan skilles ad og sættes sammen, som man har lyst og man har derfor mange gode muligheder for at benytte denne træfigur i sin indretning. Hunden er fremstillet i en kombination af bøg og ege træ, men den adskiller sig fra de andre træfigurer ved at have læder ører.

hunden1hunden3hunden2
Pris: 275,-
knap1

Elf

OYOY har lavet hele tre forskellige træfigurer i deres julekollektion. Ingen af dem er dog så julede, at de ikke også kan benyttes resten af året. Den første i skal præsenteres for er den lille nisse her.

Nissen fås i to udgaver, hvor den ene er en smule mere vovet end OYOY’s andre flotte træfigurer. Designeren bag har nemlig eksperimenteret lidt med farverne og har valgt en neon pink til den ene halvcirkel. Begge træfigurer måler 7 x 12 cm og der medfølger en lædersnor, så man har muligheden for at hænge de søde træfigurer op.

Elf3 Elf1Elf2
Pris: 249,-
knap1

Xmas tree

Det lille dekorative juletræ findes ligeledes i to udgaver. I begge udgaver er der benyttet både ege og bøgetræ, men den ene af de tre dele, som træet består af, er i den ene udgave malet neon grøn. Om man er til disse skarpe farver er selvfølgelig en smagssag, men dekorative og i øjefaldende det er de i hvert fald!

Begge juletræer måler 7 x 12 cm og der medfølger selvfølgelig en lang kernelædersnor ved køb, så man både har muligheden for at have træerne stående eller hængende.

xmastree2xmastree1xmastree3
Pris: 249,-
knap1

Angel

Ligesom de andre fine træfigurer i OYOY’ julekollektion, så findes der også to udgaver af engle træfiguren. Der er dog ikke her eksperimenteret med neon farver, men derimod er det størrelsen på de to der er forskellen.

Til den store engel medfølger der et ekstra træstykke, som gør denne en smule højere end den lille, men ellers er de stort set identiske. Begge engle figurer er produceret i en blanding af bøge- og egetræ, som giver dem et varieret og spændende udsende. Den lille hjerte mund og de lukkede øjne giver træfiguren et fredfyldt og roligt udtryk.

angel3 angel2 angel1
Priser fra: 275,-
knap1